Förbättrad statistik för dina kamanjer

05 oktober 2017

Vyerna för visning av statistik för kampanjer i apanto, så som öppnade brev, klickade länkar, avregistreringar etc. har nyligen fått en rejäl uppdatering. Tidigare byggde den grafiska statistik som visas på en teknik som har föråldrats och inte längre har stöd fullt ut u moderna webbläsare.
Vi har därför sett över även detta så att det nu går att visa den grafiska statistiken i alla enheter och webbläsare.

Läsvärt om ämnesraden i ditt nyhetsbrev

17 januari 2013

denna sida finns en enkel men utförlig grafisk information om vad du bör och inte bör göra när du författar ämnesraden för dina kommande nyhetsbrev och kampanjer genom apanto. Självklart kan du även läsa fler tips inom detta område i vår kunskapsbank eller genom att kontakta oss direkt.

Lycka till med nästa utskick!

Egen stilmall för dina nyhetsbrev

29 april 2012

I ett abonnemang hos apanto ingår alltid en personligt utformad stilmall som kan användas för att snabbt skicka snygga. standardiserade men ändå dynamiska nyhetsbrev som tar kort tid att skapa.

Med en egen stilmall för dina nyhetsbrev behöver du endast fundera på utskickets innehåll och stilmallen ser till att typsnitt, storlekar och bilder ser ut som du och dina mottagare förväntar sig. På så sätt kan skapa och få iväg dina nyhetsbrev snabbare.

Just nu bjuder vi alla nya provabonnenter på en egen stilmall för nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!
För er som inte redan är abonnenter ingår en egen stilmall även när ni skapar ett gratis provabonnemang. På så sätt får ni chansen att prova apanto fullt ut innan ni bestämmer dig för om tjänsten passar er verksamhet.

Passa på att skapa ett gratis provabonnemang redan idag. Klicka här för att komma vidare.

Redigera dina bilder direkt i apanto

10 april 2012

Visste du att du kan redigera uppladdade bilder direkt i apanto?
Alla bilder som du laddar upp till filakrivet är redigerbara genom apanto’s inbyggda bildredigerare.
Högerklicka bara på bilden och välj alternativet “Redigera bild”.
Här kan du bland annat ändra storlek på bilden, beskära, justera färger, lägga på text och mycket mer.

I filarkivet kan du självklart även ladda upp andra filer som du sedan enkelt skickar med i dina nyhetsbrev. Du kan skapa undermappar och organisera bilder och filer genom att dra och släppa dom mellan mapparna.

Tveka inte att kontakta oss direkt om du behöver hjälp att komma igång med bildredigering eller andra smarta funktioner för dina nyhetsbrev.

Nytt telefonnummer för support & kontakt

10 april 2012

Från och med idag har vi ett nytt fast telefonnummer till kontoret.

Det nya numret är 013 14 75 62

Vårt gamla kontorsnummer kommer att fungera ett par månader till, men använd gärna detta nummer när du kontaktar oss redan nu.
Självklart nås vi som vanligt via e-post eller Skype även fortsättningsvis.

 

Ny funktionalitet för urval i kampanjbyggaren

17 oktober 2011

Idag har vi släppt en ny version av urvalsfunktionen i kampanjbyggaren. Det är med urvalsfunktionen som du enkelt kan välja ut delar av en e-postlista att skicka en kampanj till.

Det kan till exempel vara alla mottagare i en viss region, med en viss omsättning, och som har tillkommit på e-postlistan sedan senaste utskicket etc. Möjligheterna till segmentering begränsas bara av mängden extra information som du importerar med dina kontakter i apanto.

Vi arbetar med ytterligare en uppdatering av funktionen för urval, som bland annat gör integrerar mer med tillägget “Marknadsundersökningar” som flera av våra kunder använder direkt i apanto idag.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om modulen för marknadsundersökningar i apanto.

Kommande nyheter för marknadsundersökningar och inbjudningar

01 augusti 2011

Under sommaren har vi arbetat med att fräscha upp och vidareutveckla apanto-modulen för marknadsundersökningar och events-inbjudningar. I och med den nya uppdateringen av modulen (som kommer inom kort) kommer det att vara enklare att inkludera inbjudningar i dina kampanjer eller nyhetsbrev.
Det blir mycket enklare att skicka ut en påminnelse till de mottagare av en undersökning eller inbjudan som inte har svarat än.

Administrationsdelen får en bättre sökfunktion, och ni som har många undersökningar eller inbjudningar i gång samtidigt kommer att uppleva bättre överblick över aktuella objekt. En annan efterfrågad ändring är att frågor i pågående inbjudningar nu kan redigeras, även om inbjudningen har startat och deltagare redan har hunnit anmäla sig. (Ändringen inkluderar inte marknadsundersökningar).

Den nya versionen av apanto-modulen för marknadsundersökningar och inbjudningar kommer att finnas tillgänglig för samtliga abonnenter och provabonnenter (med vissa begränsningar).

 

Notis via e-post vid ny medlem eller avregistrering

29 mars 2011

En efterfrågad funktion är att du som avsändare hos apanto ska bli notifierad varje gång en ny användare registrerar sig på en av dina e-postlistor, genom exempelvis ett publicerat formulär på er webbplats.
Samma sak om en medlem väljer att avregistrera sig från någon av dina e-postlistor i samband med att du skickar ut ett nyhetsbrev eller annan e-postkampanj.

Nu har du möjlighet att göra just det. I samband med att du skapar en ny e-postlista kan du välja vilken e-postadress som ska ta emot notiser om nya eller avregistrerade medlemmar. Det går självklart att inkludera denna information även på dina befintliga e-postlistor.

De nya inställningarna hittar du i Listbyggaren.

Prova apanto kostnadsfritt genom att skapa ett provabonnemang idag.

apanto på Facebook och Twitter

16 mars 2011

Självklart hittar du oss även på Facebook, Twitter och Tumblr.

Missa inte att besöka oss på dina favorit sociala-medier, och gilla/följ oss för att enkelt hålla dig uppdaterad om vad som händer med apanto, både framför och bakom kulisserna.

apanto på Facebook

apanto på Twitter

apanto på Tumblr

Vi har hittils inte varit speciellt aktiva på våra sociala kanaler, främst på grund av mycket arbete med nya funktioner för apanto. Vi kommer dock att bättra oss framöver, vi lovar. 😉

Direktlänk till Facebook i dina nyhetsbrev

25 februari 2011

Vi har utökat funktionerna för sociala medier i dina stilmallar så att du bland annat kan lägga till en direktlänk till Facebook.

Det låter dina mottagare dela med sig av innehållet i nyhetsbrevet till sina vänner på Facebook, med bara ett klick, direkt från e-postmeddelandet.

Samma sak gäller för Twitter, och fler sociala kanaler kommer inom kort.