VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

01

januari 2017


Friskis Linköping fyller 30 år!

I vanliga fall tänker vi bara framåt. Siktet är inställt på att öppna nya lokaler, utveckla träningsutbudet, underhålla lokalerna, köpa ny utrustning, utbilda fler ledare, erbjuda mervärden för medlemmar och mycket annat. Men nu unnar vi oss en liten tillbakablick. Och det är en mäktig resa som de här trettio åren har bjudit på.
 

På gång

lördag 28 januari 2017
Alla Barnens Dag. Gratis träning och annat kul.

söndag 29 januari 2017
Yogamaraton. Fullbokat.
 
söndag 12 februari 2017
Skidtur eller vandring med Friskis Friluft.

söndag 26 februari 2017
Workshop i styrkelyft med Angelica Brage.

lördag 25 mars 2017
Spin of Hope – trampa in pengar till Barncancerfonden.

tisdag 28 mars 2017
Årsmöte för Friskis Linköping
kl.18.00 i Tannefors.

 

 
Nytt på träningsfronten

Workshop i styrkelyft 26/2 med Angelica Brage som är mångfaldig mästare i styrkelyft och en mycket duktig och inspirerande tränare.


Benpass/intervall är ett specialpass med fokus på knäkontroll. Träningen passar alla som vill träna ben och bål med kvalitet och samtidigt förebygga skador. Start 2/2.

 

Tre frågor

Härligt Flow med Robert.


Limited Edition är träning på tillfälligt besök. Det är ett gäng olika pass som finns ett år, sedan försvinner de. Det gör att träningen kan vara mer inriktad och bryta ny mark. Ibland är det teman utifrån befintligt träningsutbud, ibland en helt ny typ av träning. FlowRide är ett Limited Edition-pass som bygger på jympans lekfullhet och funktionella träning för hela kroppen; styrka, kondition och rörlighet, allt i ett. Vi har två pass i veckan:  måndagar 20.00 i Kanonhuset med Kristofer och tisdagar 17.00 i Tannefors med Robert.
Robert Damberg är ganska ny i Linköpingsföreningen så vi passar på att fråga honom lite mer om passet, vem han är och hur det var att byta Friskisförening.

 

 

Kan du beskriva vad FlowRide är?

FlowRide är vanlig, hederlig jympa, men med lite mer rörelse i hallen och lite annan uppdelning. Upplägget påminner mer om pulsjympa med ett enda styrkeblock och ett lite längre konditionsblock. Det är ett pass med en hel del rörelse och mycket "flyt" mellan låtar och övningar. Gillar du att jympa kommer du absolut gilla FlowRide! 

Vad har du för Friskis-bakgrund?

Jag är nyinflyttad ledare från Uppsala. Min sambo, jag och våra tre barn fick ta över ett hus i Vreta Kloster, och sökte oss därför hem till slätten där både jag och min sambo är uppväxta. I Uppsala har jag lett medeljympa sen 2012, och det är något av det roligaste jag gjort! Tidigare har jag jobbat politiskt och haft ganska långa arbetsveckor och en hel del sömnlösa nätter med tre små barn i hemmet. Jympan har varit lite av mitt andningshål och energipåfyllning i veckorna, det är otroligt givande att få stå på jympagolvet och se att andra gå glada och svettiga från ens pass.

Hur var det att byta Friskis-förening?

Att byta förening och komma till Linköping kändes väldigt enkelt. Det är en av de saker jag gillar med Friskis, att det är samma fokus på gemenskap och rörelseglädje var man än kommer. Jag har varit gästledare här i Linköping flera gånger tidigare på jul och nyår, så det kändes nästan som hemma med en gång.

Nyheter

 

Alla Barnens Dag 28 januari
Välkommen till Alla Barnens Dag! Vi bjuder på gratis träning för barn, juniorer och föräldrar. Kom gärna och häng en stund före eller efter passet också. Vi bjuder på frukt, pyssel och ansiktsmålning.

Läs mer

 

Vill du jobba på Friskis?
Nu söker vi en receptionist på 75 % och en person till en ny tjänst som fastighetstekniker. Läs mer om tjänsterna och skynda att sök tjänsterna. Allra sista dagen för ansökan är 29 januari.

Läs mer

 

Spin of Hope 2017
Spin of Hope är en av årets bästa dagar på Friskis. Det är ett stort spinevent då det samlas in många fina kronor till Barncancerfonden. Du kan redan nu anmäla ett lag och snart får du ännu mer info om ströplatser och praktiska detaljer.

Läs mer

 

Medlemsrabatt på Team Sportia!
Du som är medlem i Friskis Linköping har 25 % rabatt på ett köp på Team Sportia i Tornby. Gäller på ordinarie pris på träningskläder och skor till och med 31 mars 2017. Välkommen att hämta din rabattkupong på Friskis.

 

Fritt WiFi i våra lokaler
Du kan surfa fritt i väntytorna och i gymmen i båda våra lokaler. Lösenord finns i receptionen.

 

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Louise Abrahamsson, Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!