VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

03

mars 2017


Emma letar fler eldsjälar!

Emma Karlsson är inte bara jympaledare på sin fritid, utan jobbar också på Friskis som träningsansvarig för gruppträningen. Ett av de allra viktigaste uppdragen är att rekrytera nya funktionärer för att Friskis ska kunna öka och utvecklas. Nu behövs det extra många nya ledare, tränare och värdar eftersom vår tredje lokal, Friskis City, ska öppna efter sommaren. Men varför ska man bli funktionär?

På gång

tisdag 21 mars 2017
Infomöte för dig som är nyfiken på att blir ledare eller tränare.

lördag 25 mars 2017
Spin of Hope – trampa in pengar till Barncancerfonden.

tisdag 28 mars 2017
Årsmöte för Friskis Linköping
kl.18.00 i Tannefors.


onsdag 29 mars 2017
Infomöte för dig som är nyfiken på att bli ledare eller tränare.

söndag 2 april 2017
Föreläsning med inspiratören och äventyraren Aron Anderson.

tisdag 4 april 2017
Infomöte för dig som är nyfiken på att bli receptionsvärd.

måndag 10 april 2017
Infomöte för dig som är nyfiken på att bli receptionsvärd.

fredag 21 april 2017
30-årsfest för Friskis! Här kan du anmäla dig.

 
Nytt på träningsfronten

Bli inspirerad av Aron Anderson! Han är äventyrare och en mycket uppskattad föreläsare. Den 2 april kommer han till oss.


Friskis Linköping fyller 30 i år. Och det måste vi förstås fira med ett riktigt kalas. Det blir på Ekoxen, där allting började, den 21 april!

 

Tre frågor

Häng med ut med Friskis Friluft.


Vi vill att det ska finnas något extra för dig som är medlem i Friskis Linköping. Självklart är träningen det viktigaste i vårt utbud men vi fixar även workshops, föreläsningar och inte minst friluftsaktiviteter. Friskis Friluft ordnar många olika aktiviteter, under 2016 erbjöds hela tolv vandringar med olika teman. Vi ställer några frågor till Lena Rosberg som är en av de fem ledare som ingår i Friskis Friluft.
 

Berätta mer om era olika aktiviteter!

Vi ordnar framför allt olika vandringar. Oftast är det i vårt närområde i Östergötland. Våra vandringar erbjuder motion men även möjlighet till möten och samtal då vi umgås tillsammans under en hel dag. Det kan också vara turer som går lite längre bort med övernattning. Då vandrar vi på dagarna och har det trevligt på kvällen med mat och social samvaro.

Vilka kan vara med på era aktiviteter?

Alla som är medlemmar i Friskis Linköping! Det är bara att hänga på och oftast behövs ingen föranmälan. Det kostar inget att delta utom eventuella kostnader för bil, boende och sånt. Vissa turer är mer fysiskt krävande och då handlar det oftast om att terrängen är brant uppför eller utför. Längden på turerna varierar men är som längst cirka två mil. Vi skriver i informationen inför varje tur hur långt vi går och om terrängen är mer krävande.

Vilken är din egen favorittur?

Min vandrings- och paddlingsfavorit är ute på Åsenvikens naturreservat. Där vandrar man utefter havet och via en bro kommer man ut på Torrö. En liten skärgårdsby möter dig där lugn råder och fortsätter man över ängarna och ut på den södra delen av ön möter du fri horisont. Det bästa är att här kommer du ut i havsbandet utan båt. Här finns möjlighet att plocka svamp och bär. Fisket är bra från stränderna och här finns fantastiskt fina badklippor. Det är även fina paddlingsvatten och många är de stunder då jag tyst glidit fram över vattnet och kommit nära örn som landat ute på skären. Det är mäktiga möten som är spännande i sin stillhet.
 

Nyheter

 

Årets viktigaste möte = årsmötet den 28 mars
Friskis&Svettis är en ideell idrottsförening och på årsmötet fattas många viktiga beslut, inte minst vilka som ska ingå i styrelsen kommande år. På mötet avhandlas också det år som har varit, planen för kommande år, ekonomi och mer långsiktig framtid.

Läs mer

 

Vill du bli ledare, tränare eller värd?
Gillar du träning? Gillar du att möta människor? Vill du ge mer? Vill du få mer? Friskis Linköping ökar och söker fler ledare, tränare och värdar. Kom på något av våra infomöten om du är det minsta nyfiken på att bli funktionär.

Läs mer

 

Spin of Hope 2017
Spin of Hope är en av årets bästa dagar på Friskis. Det är ett stort spinevent den 25 mars då det samlas in många fina kronor till Barncancerfonden. Du kan redan nu anmäla ett lag och snart får du ännu mer info om ströplatser och praktiska detaljer.

Läs mer

 

Medlemsrabatt på Team Sportia!
Du som är medlem i Friskis Linköping har 25 % rabatt på ett köp på Team Sportia i Tornby. Gäller på ordinarie pris på träningskläder och skor till och med 31 maj 2017. Välkommen att hämta din rabattkupong på Friskis.

 

Fritt WiFi i våra lokaler
Du kan surfa fritt i väntytorna och i gymmen i båda våra lokaler. Lösenord finns i receptionen.

 

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Louise Abrahamsson, Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!