VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

09

september 2016


Annika – en fantastisk funktionär!

Friskis Linköping har runt 240 fantastiska funktionärer som är motorn i verksamheten. Annika Kleist är en av dom och har varit en superengagerad ledare i nästan 20 år. Läs mer om hennes driv, inspiration och hur Friskis bidrog till storvinsten i livet.
 

På gång

vecka 40 2016
Vi ökar på schemat och flera extrapass drar igång den här veckan.

söndag 9 oktober 2016
Vandring på Tjustleden med Friskis Friluft.
 
lördag 15 oktober 2016
Träningens dag. Gratis träning hela dagen.

söndag 23 oktober 2016
Vandring Holaveden med Friskis Friluft. 

 
Nytt på träningsfronten

Träningens dag den 15 oktober. Då är det gratis för alla att träna hos oss. Varför inte ta med en vän som försökt komma igång men har gett upp? 


Testa vår nyhet Fys soft! Ett instruktivt och funktionellt pass som passar många. Häng på tisdagar kl. 16.30 i Kanonhuset.

 
Tre frågor

Fys soft – en kalasbra nyhet!


Funktionell träning är ju högaktuell och nu drar vi igång en nyhet där fokus ligger just på det. Cirkelfys och Power Hour är ju mäkta populära träningsformer på Friskis. På Fys soft är upplägget en kombo av dessa två pass men själva träningen är på en softare nivå.  Men det är samma fokus på rörelsekvalitet, teknik, hållning, styrka och passet avrundas med kondition. Lotta Utterström och Pernilla Sandström kommer turas om att leda passet på tisdagar kl. 16.30 i Kanonhuset och passet är bokningsbart.

Hur lägger ni upp passet?

Det är ett pass där du själv väljer tempo och belastning. Vi kommer använda några enkla redskap som viktskivor och bräda. Tio övningar med fokus på styrka körs i intervaller i två varv. Vi jobbar med grundrörelser som kroppen är byggd för. I sista delen av passet blir det både balansövningar och konditionsträning, berättar Pernilla.

Vem är det bra träning för?

Passet passar väldigt många olika personer. Du kan vara nybörjare på träningsgolvet, ha haft ett träningsupphåll eller helt enkelt tycka att det är en bra träningsnivå. Du kan själv lätt anpassa belastningen med olika viktskivor och genom att jobba i olika tempon. Vi instruerar och visar under hela passet, säger Lotta.

Vad är fokus i träningen?

Funktionell träning som bygger en stark kropp som man har nytta av både tilll vardags och till fest, säger Pernilla och Lotta unisont.
 

Nyheter

 

Häng med på instagram och facebook!
Följ Friskis Linköping på instagram och facebook så får du koll på vad som är på gång och se bilder på vad som har hänt. Leta upp oss på: friskislinkoping och ladda upp dina bilder med #friskislinköping så får vi ett skönt flöde.

Läs mer

 

Friskis i City
I februari öppnar Friskis sin tredje träningsanläggning.Den ligger på Kungsgatan mitt i stan. Häng med oss på bloggen Framåt med Friskis och läs om det och annat som händer framöver.


Läs mer

 

Fritt WiFi i våra lokaler
Du kan surfa fritt i väntytorna och i gymmet i båda våra lokaler. Lösenord finns i receptionen.

 

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!