VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

02

februari 2016


En levnadsglad ultralöpare.

Frida Södermark springer många mil varje vecka. Väldigt många. Men tro inte att det gör henne till en torr asket. Frida har en mycket skön livsinställning som hon gärna delar med sig av. Den 17 april kan du träffa henne på Friskis träningsevent och fyllas med energi och inspiration.
 

På gång

lördag 27 februari 2016
Jympaerobics – ett temapass kl. 13 i Kanonhuset.


lördag 27 februari 2016
Maskeradtema på Familjejympan – den som vill klär ut sig till vad den vill.


lördag 5 mars 2016
Medball madness – temapass med Pia och Lars kl. 14.45 i Kanonhuset.


2 april 2016
Spin of Hope. Ett spinevent där dina ben kan rädda barn.


17 april 2016
Vårladdning. Ett konvent med träning, workshops och föreläsningar.


1 oktober 2016
Träningsresa till Portugal med Friskis och Springtime.

 
Nytt på träningsfronten

Flex soft är härlig, funktionell och dynamisk rörlighetsträning. Testa! Varannan tisdag kl. 17.15 i Tannefors. De andra tisdagarna körs Core soft med stabilitet och styrka med bålen i fokus.


Mammträning för dig som vill komma igång efter graviditen. Onsdagar kl. 10.15 i Tannefors. Bebisen kan förstås hänga med på passet.

 
Tre frågor

Lotta laddar för Spin of Hope.


Spin of Hope är ett svettigt träningsevent som gör gott. Det anordnas på massor av träningsanläggningar runt om i Sverige till förmån för Barncancerfonden. Årets mål är att alla tillsammans ska dra in 5 miljoner kronor! Varje lag håller en cykel igång från kl. 7 till kl. 19 och det kan vara 1-12 personer i laget. På Friskis i Linköping är det sjätte året som Spin of Hope ordnas.  Man behöver inte vara medlem i Friskis för att vara med utan alla är välkomna. Nytt för i år är att man också kan köra på en crosstrainer som används på IW-passen. Det finns totalt 55 cyklar på Spin of Hope och i skrivande stund är 43 av dem  bokade! Lotta Fors är en av eldsjälarna bakom evenemanget i Linköping.


Vad är det bästa med Spin of Hope?

Först och främst är det är helt fantastiskt att alla vill hjälpa till för en god sak. Och det är många inblandade som ser till att det funkar: ledare för olika pass, de som flyttar cyklar,  fixar fika och framför allt alla som kommer och cyklar. Det blir en himla skön stämning med olika personalgäng eller kompisar som kör ihop. Vi flyttar in alla cyklar i stora hallen så man kan följa sitt lag, det bjuds på fika hela dagen och alla som är med tränar gratis i gymmet och på pass under dagen. Det är helt enkelt en av årets bästa dagar!

 Måste man vara ett helt lag som cyklar?

Nej inte alls. Man kan också köpa ströplatser. Då bokar man sig för ett pass i någon av våra receptioner och det kostar 125 kr . Om man bokar en lagcykel kostar det 1 500 kr och det brukar alltid vara några som är själva i sitt "lag" och alltså kör alla tolv passen. Lagbokningen gör man via Barncancerfondens hemsida.

Vad kan man bidra med?

Först och främst genom att komma och vara med på dagen. Vill du skänka en extra slant till Barncancerfonden så finns det bössor på plats. Vi tar också gärna emot frukt och annat som vi kan bjuda på under dagen, eller priser som lottas ut. Maila till mig om du undrar över något eller vill bidra : lotta.fors@linkoping.friskissvettis.se eller prata med mig när jag jobbar i receptionen. Eller så kan du prata med Kerstin och Tina som är spinledare, de är också med i fixargänget.

Nyheter

 

Träningsresa till Portugal
Den 1 oktober drar vi iväg på en härlig träningsresa till Algarvekusten. Vi blir ett gäng som åker från Linköping ihop med två av våra ledare. Veckan bjuder på hur mycket träning som helst men också strand och bad om du vill.

Läs mer

 

Spin of Hope
Den 2 april är en av årets viktigaste dagar. Då går Spin of Hope av stapeln och det är ett svettigt och kul spinevent som drar in mycket sköna pengar till Barncancerfonden.

Läs mer

 

Fritt WiFi i våra lokaler
Nu kan du surfa fritt i väntytorna och i gymmet i båda våra lokaler. Lösenord finns i receptionen.

 

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Can Aktulga, Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!