VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

02

februari 2017


Superträning två och två!

Träna med en kompis, din mamma, granne, jobbarkompis eller partner. Eller träna med någon du inte känner. Boxledaren Fredrik gick en tuff match med sin blivande fru första gången de träffades. Vi hängde med på ett boxpass på självaste Alla Hjärtans Dag och träffade några av dem som tränar i par.
 

På gång

söndag 26 februari 2017
Workshop i styrkelyft med Angelica Brage.

onsdag 1 mars 2017
Vi börjar med kontantfria anläggningar.

lördag 4 mars 2017
IW med schlagertema.

lördag 4 mars 2017
Jympa medel och bas med gästledare från Norrköping.

söndag 5 mars 2017
Niomilaspin – från start till första målgång i Vasaloppet.

lördag 25 mars 2017
Spin of Hope – trampa in pengar till Barncancerfonden.

tisdag 28 mars 2017
Årsmöte för Friskis Linköping
kl.18.00 i Tannefors.


söndag 2 april 2017
Föreläsning med inspiratören och äventyraren Aron Andersson. Save the date – mer info kommer.

fredag 21 april 2017
30-årsfest för Friskis! Save the date – mer info kommer.

 
Nytt på träningsfronten

Jympa med gästledare från Friskis i Norrköping den 4 mars. 9.00 kör Malin Jympa medel och 11.15 leder Maria Jympa bas.


Häng med på Niomilaspin den 5 mars. Samtidigt som Vasaloppsåkarna startar trampar vi igång spincyklarna och vi går i mål samtidigt som den första åkaren.

 

Tre frågor

Ett riktigt coolt gym tar form.


Friskis City öppnar efter sommaren på Kungsgatan mitt i stan. Det jobbas nu på alla håll och kanter för att bygga och få till en riktigt häftig lokal i den före detta kyrkan, som ska fyllas av massor av träning. Gymmet blir en stor och viktig del i lokalen. Gymträningen ökar starkt. Den står nu för nästan 60 % av alla inpasseringar hos oss på Friskis Linköping. Vi frågar Johan Wass som är gymansvarig hur det går med planeringen av gymmet i Friskis City.
 

 

Kan du beskriva hur lokalen i city blir?

Det blir stort och väldigt annorlunda! Den yta på runt 600 m² som tidigare har varit kyrksal  blir nu gym. Ovanför salen finns en läktare och cirka 200 m² av denna kommer att vara gymyta. Resten av läktaren blir spinlokal. Sedan byggs också en gruppträningslokal på 250 m², omklädningsrum, cafédel med mera. Vi kommer hyra totalt 2300 m² i huset och det kommer bli en riktigt häftig och speciell träningslokal.

Hur kommer själva gymmet inredas?

Vi jobbar med att skapa olika rum i rummet. Det blir mycket plats för dem som gillar att lyfta. En nyhet är att vi bygger en boulderingvägg, det vill säga en vägg att klättra på som blir drygt 4 meter hög. Det kommer också finnas stora öppna ytor för egen träning och mycket lek. Men självklart också ett bra basutbud av maskiner. Vi satsar på att det ska kännas luftigt och välmöblerat.
 

Hur långt har gymplaneringen för City kommit?

Nu är det fullt fokus på att planera gymytan så den blir så optimal som möjligt. Själva lokalen är ju väldigt annorlunda så vi planerar och gör ritningar för att utnyttja ytan på bästa sätt. Samtidigt tar vi in offerter och har börjat göra beställningar av utrustning. Och så måste vi planera för få in all utrustning också, det är ju till exempel en utmaning att få upp löpband och andra maskiner på läktaren...

Nyheter

 

Vill du bli ledare, tränare eller värd?
Gillar du träning? Gillar du att möta människor? Vill du ge mer? Vill du få mer? Friskis Linköping ökar och söker fler ledare, tränare och värdar. Kom på något av våra infomöten om du är det minsta nyfiken på att bli funktionär.

Läs mer

 

Spin of Hope 2017
Spin of Hope är en av årets bästa dagar på Friskis. Det är ett stort spinevent då det samlas in många fina kronor till Barncancerfonden. Du kan redan nu anmäla ett lag och snart får du ännu mer info om ströplatser och praktiska detaljer.

Läs mer

 

Medlemsrabatt på Team Sportia!
Du som är medlem i Friskis Linköping har 25 % rabatt på ett köp på Team Sportia i Tornby. Gäller på ordinarie pris på träningskläder och skor till och med 31 mars 2017. Välkommen att hämta din rabattkupong på Friskis.

 

Fritt WiFi i våra lokaler
Du kan surfa fritt i väntytorna och i gymmen i båda våra lokaler. Lösenord finns i receptionen.

 

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Louise Abrahamsson, Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!