VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

12

december 2016


Solweig är en riktig supermedlem!

Hon har tränat med Friskis i 56 terminer utan avbrott, har bara några år kvar till åttio och blir allt starkare. Solweig kör nu fyra rejäla pass i veckan och hennes största drivkraft för att gå till träningen är att det är roligt.Och för att möta alla trevliga människor. Träningens goda effekter kommer på köpet.

På gång

måndag 19 december 2016
Helgschemat börjar.

söndag 1 januari 2017
Nytt år = ny medlemsavgift.
 
måndag 9 januari 2017
Vårschemat drar igång för fullt.

lördag 28 januari 2017
Alla barnens dag. Mer info kommer.

söndag 29 januari 2017
Maratonyoga med Mikael Sjögren. Mer info kommer.

söndag 26 februari 2017
Workshop styrkelyft med Angelica Brage. Mer info kommer.

lördag 25 mars 2017
Spin of Hope – trampa in pengar till Barncancerfonden.

 
Nytt på träningsfronten

Jympa FlowRide är ett nyhet som är på tillfälligt besök.Ett pass med power, flyt och en och annan överraskning. Välkommen på en åktur nästa termin. Två pass varje vecka finns på schemat.


Lilmited Edition 2017 bjuder på nytt IW-upplägg. På IW spurt börjar vi med distanspassets sköna driv och avslutar med utmanande intervaller. Det blir fyra sköna spurtpass varje vecka efter 9 januari.

 
Tre frågor

Aktuellt om nya lokaler.


Friskis övergripande mål är att få så många som möjligt att röra på sig. Många vet om att Friskis är på väg att öppna en tredje lokal som ligger i City. Det ligger förstås mycket arbete bakom öppnandet av nya träningsanläggningar. Många som vill träna, bra lokaler, strategiska lägen, pengar och mycket annat behövs. Vi frågar Friskis verksamhetschef Lotta Utterström hur det går med planerna för en tredje lokal. Och för en fjärde lokal! 

Behöver Friskis fler lokaler?

Ja absolut!  Friskis mål är att så många som möjligt ska röra på sig. Och vi vet att många vill ha nära till sin träningslokal så vi satsar stenhårt på fler anläggningar. Glädjande nog har vi också ett hårt tryck på träningen i våra nuvarande lokaler. I år kommer det bli all time high med medlemmar!

Hur går det med planeringen och öppnandet av lokalen i City?

Vi hade hoppats på att öppna i City i början av året, men det har tyvärr dragit ut på tiden som det lätt kan bli vid stora byggprojekt. Det är mycket som ska klaffa. Men nu räknar vi med att öppna efter sommaren 2017. Det kommer bli en väldigt speciell, unik och häftig träningslokal! Den har ju varit kyrka innan så det blir verkligen annorlunda. Det blir totalt 2 300 ² som inrymmer ett stort gym med klättervägg, en gruppträningslokal, en spinlokal och en cafédel. Cafeét är det tänkt att någon utomstående ska driva.

Hur ser planeringen ut inför lokal i Landeryd/Harvestad?

Det lokalprojektet startade med att Landeryds golfklubb frågade om Friskis vill driva en träningsanläggning nära golfbanan. Och det vill vi! Friskis har just skrivit på en avsiktsförklaring för att det ska byggas ett nytt träningshus av en byggfirma där. I januari fortsätter den processen och om allt rullar på så räknar vi med att den nya anläggningen är klar 2018. Vi hoppas att det flyter på bra för det är verkligen många som har önskat att Friskis ska öppna i det området.

Nyheter

 

Schema för våren 2017
Den 9 januari drar vi igång med fullt schema igen. Och fler pass än någonsin. Här kan du se en översikt (med viss reservation för ändringar) och snart kan du hämta det tryckta schemat i våra lokaler. Du kan alltid hitta ett uppdaterat schema på hemsida och i appen.

Läs mer

 

Häng med på instagram och facebook!
Följ Friskis Linköping på instagram och facebook så får du koll på vad som är på gång och se bilder på vad som har hänt. Leta upp oss på: friskislinkoping och ladda upp dina bilder med #friskislinköping så får vi ett skönt flöde.

Läs mer

 

Spin of Hope 2017
Spin of Hope är en av årets bästa dagar på Friskis. Det är ett stort spinevent då det samlas in många fina kronor till Barncancerfonden. Du kan redan nu anmäla ett lag och snart får du ännu mer info om ströplatser och praktiska detaljer.

Läs mer

 

Medlemsrabatt på Team Sportia!
Du som är medlem i Friskis Linköping har 25 % rabatt på ett köp på Team Sortia i Tornby. Gäller på ordinarie pris på träningskläder och skor till och med 161231. Välkommen att hämta din rabattkupong på Friskis.

Läs mer

 

Fritt WiFi i våra lokaler
Du kan surfa fritt i väntytorna och i gymmet i båda våra lokaler. Lösenord finns i receptionen.

 

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Louise Abrahamsson, Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!