VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

06

juni 2017


Med himlen som tak!

Friskis träning i Trädgårdsföreningen är tradition. En riktigt fin tradition. Vi bjuder på sommarträning i den härliga parken för trettionde året i rad.

På gång

måndag 12 juni 2017
Premiär för sommarträningen i Trädgårdsföreningen.

onsdag 14 juni 2017
Jympa med Richard från Norrköping, kl.17.00 i Tannefors.

onsdag 14 juni 2017
Kanonhuset stänger 17.00 och Tannefors 18.00 eftersom det ska vara välförtjänt vårkalas för alla funktionärer. 

måndag 19 juni 2017
Sommarens schema och öppettider startar.

måndag 21 augusti 2017
Dags för höstens schema och öppettider.

måndag 11 september 2017
Friskis City öppnar för träning.

lördag 16 september 2017
Öppet hus i Friskis City. Mer info kommer.

 
Nytt på träningsfronten

Slutspurt i Träningsbingot! Sista dagen att lämna in kupongen är den 11 juni. Hoppas att du har hittat nya favoriter i träningen. 
Vinnarna presenteras den 13 juni.


Familjefys kommer på schemat till hösten. Superkul och bra träning för juniorer 6–12 år ihop med föräldrar.

 

Tre frågor

Mot Friskis City!


Friskis Linköping har ju två fina träningshus – Kanonhuset som öppnade 2002 och Tannefors som öppnade 2006. Nu är det dags för nästa stora steg på lokalfronten. I september öppnar Friskis City som är en riktigt läcker lokal på totalt 2300 m².  Den ligger på Kungsgatan 30 mitt i stan och har tidigare varit kyrka. Det blir alltså en alldeles unik, efterlängtad och häftig träningslokal. Lotta Utterström som är verksamhetschef i Friskis Linköping berättar mer om den och andra framtidsplaner.

 

Varför ska Friskis öppna en lokal till?

Det behövs! Förra året blev vi nästan 12 000 medlemmar vilket är en ökning med 900 på ett år. Det har varit ett högt tryck på vår träning, framför allt i gymmet, under de senaste åren så vi behöver öka på ytan. Och väldigt många har önskat att vi ska öppna i city. När vi gör medlemsundersökningar kan man se att en viktig orsak till var man väljer att träna är att det ska vara enkelt att ta sig till träningen. Antingen nära jobb, skola eller där man bor. När vi får tre lokaler så kan det ju funka så att en lokal ligger nära jobbet och en annan är nära hemmet, så det gör det ännu enklare att träna. Det gillar vi.

När öppnar Friskis City?

Den 16 september blir det Öppet hus och invigning! Men redan på måndagen 11 september öppnar vi för träning och då kan alla som har träningskort börja träna. Våra träningskort gäller ju i alla Friskis Linköpings anläggningar. I City blir det blir ett stort gym med klättervägg, en spinlokal och en gruppträningshall. Det blir 10–12 spinpass och cirka 30 gruppträningspass varje vecka. Jympa, Yoga, Cirkelfys, Power Hour, Familjefys, Aerobics och Skivstång kommer erbjudas. Och anläggningen är superhäftig så vi är verkligen laddade för att komma igång!
 

Hur ser framtidsplanerna ut för befintliga och kommande lokaler?

Det finns många saker på agendan! Vi jobbar stenhårt på att underhålla, utveckla och förbättra alla våra lokaler. Christer Karlsson som är fastighetstekniker har nyligen börjat jobba hos oss för att ha det som huvudsyssla. Det har länge varit ett hett önskemål om att Friskis ska ha en mötesplats i form av ett café. Lokalen i City är perfekt för det eftersom det finns en cafédel ut mot gatan där.  Vi är nu i slutfasen på förhandlingar för en kalasbra lösning för att få ett riktigt schysst fik där. Och sen pågår planeringen för en fjärde lokal, som ska ligga i Harvestad, för fullt så det är mycket spännande grejer på gång.


Nyheter

 

Extra årsmöte
Den 19 juni bjuder Friskis in till ett extra årmöte. Det som ska tas upp är ett uppdaterat och delvis ändrat stadgeförslag. Du kan läsa alla handlingar här. 

Läs mer


 

Fritt WiFi i våra lokaler
Du kan surfa fritt i väntytorna och i gymmen i båda våra lokaler. Lösenord finns i receptionen.

 

 

Förslag till Friskis City
Efter sommaren öppnar vår tredje anläggning – Friskis City! Inför det har vi fått massor av bra förslag från er medlemmar. Här kan du se svar och kommentarer på en del av dom.

Läs mer


Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Louise Abrahamsson, Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!