VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

12

december 2015


Åk skidor – med och utan snö.

Längdskidåkning är numera mäkta populärt och det är fullt tryck i skidspåren så fort det finns snö. Men nu när snö är en bristvara kan man ändå träna och rusta sig fysiskt inför kommande säsong. Pontus Boström från Vreta SkiCenter både fixar snö och delar med sig av träningstips för snöfria tider. Foto: Mikael Johansson
 

På gång

lördag 12 december 2015
Extra MH: Jympa mash up – bas och soft samt Yoga meditation.

söndag 13 december 2015
Extra MH: Jympa, tema med musik från Glee.

tisdag 15 december 2015
Extra MH: Cirkelfys+Jympa.

torsdag 17 december 2015
Extra MH: Lunchspin till klassisk musik. Jympa med tema Så mycket bättre.

torsdag 17 december 2015
Båda lokalerna stänger 17.30 då funktionärerna ska ha välförtjänt julkalas.

fredag 18 december 2015
Extra MH: Lunchspin med hitmusik. Musikquiz med Pia i Tannefors 17.00.

lördag 19 december 2015
Extra MH: Jympapass med tema jul. Friskis flashmob på Stora torget.

måndag 21 december 2015
Helgschemat börjar.

måndag 11 januari 2016
Fullt schema drar igång igen.

 

 
Nytt på träningsfronten

Alla, även de som inte är medlemmar, är välkomna på de extrapass som körs under veckan. Du betalar precis hur mycket du vill.


Köp svindyra bananer och vattenflaskor som kostar skjortan. Varenda krona går till Musikhjälpen.

 
Tre frågor

Friskis + Musikhjälpen = Sant.


Förra året samlade vi in pengar till Musikhjälpen, och nu är det dags igen. En vecka om året, i december, sänds Musikhjälpen på P3 och SVT dygnet runt för .att lyfta fram en undangömd humanitär katastrof. I år är temat Ingen ska behöva fly undan klimatet.Miljontals människor är just nu på flykt runt om i världen. Och det är inte bara krig och väpnade konflikter som är orsaken, utan många tvingas fly på grund av klimatrelaterade katastrofer. I år kommer Musikhjälpen dessutom hit till Linköping, den 13-19 december. Mikaela Gidlund väckte idén under 2014 att Friskis&Svettis Linköping skulle engagera sig i insamlingen, och hon är en av de som engagerar sig i planeringen inför Musikhjälpenveckan i år.


Varför gillar du Musikhjälpen?

Musikhjälpen är ett superhäftigt arrangemang som sedan 2008 har samlat in massor med pengar till humanitära katastrofer som kanske inte får så mycket uppmärksamhet i media. Förra året landade insamlingen på temat Hjälp oss stoppa spridningen av hiv på drygt 34 miljoner kronor! Jag gillar att alla kan hjälpa till med att skapa olika initiativ för att hjälpas åt att samla in pengar. Dessutom är det riktigt roligt att följa sändningarna, både i tv och radio.

Varför tycker du det är viktigt att Friskis engagerar sig i Musikhjälpen?

Många av oss funktionärer och medlemmar älskar ju musik, så att hjälpa just Musikhjälpen känns riktigt bra och värdefullt. Det känns bra att vi på Friskis kan hjälpa till att göra gott också. Och dessutom är det ju ett himla bra tillfälle för lite roliga extrapass – sånt gillar vi!

Vad händer under Musikhjälpenveckan i år?

Den 12-19 december kan det stå dig riktigt dyrt att träna hos oss. Du kan köpa extra dyra vattenflaskor och bananer, och dessutom kan du betala extra för att gå på temapass under veckan. Alla extra pengar läggs såklart direkt i insamlingen till Musikhjälpen. Dessutom kommer vi att synas lite extra mycket på Stora torget där Musikhjälpen sänds – så håll utkik!

Nyheter

 

Helgtider
Den 21 december går vi över till helgschema. Det går fint att träna varenda dag – även på jul- och nyårsafton! Klicka nedan så får du en översikt på öppettider i båda lokalerna. Kolla hemsidan eller app för att hålla dig uppdaterad på passen.

Läs mer

 

Nytt år och viktiga grejer
Det är två viktiga Friskis-saker att ha koll på när det blir nytt år. Nytt år = ny medlemsavgift. Om det inte är fixat kan du inte boka eller checka in efter årsskiftet. Vid årsskiftet slutar också den gamla appen att funka så kolla här hur du laddar ner den nya. Men framför allt önskar vi dig riktigt fina helger och ett kanonår 2016!

Läs mer

 

Nytt schema och ny folder
Vi jobbar för högtryck med att fixa det sista på schemat som drar igång den 11 januari. Det kommer också alldeles snart en färsk och uppdaterad folder med all info samlad.

Läs mer

 

Nytt på kortfronten
Nu finns det flera riktigt bra och eftelängtade kortnyheter: det finns ett kort som gäller för gratis träning en vecka, vi har infört kort som gäller 1 månad och det finns 10-kort till ungdomspris.

Läs mer

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Can Aktulga, Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!