VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

01

januari 2016


Mötesplats Friskis.

Tim och Hanna träffades på Friskis, är hur kära som helst och har nyss flyttat ihop. Och många är de par och till och med familjer som har sitt ursprung i ett möte på Friskis. Här kan du också läsa mer om Solweig och Kerstin som blev fantastiskt bra vänner och Anna som fick världens roligaste jobb tack vare kontakter på jympagolvet.
 

På gång

lördag 6 februari 2016
Testa längdskidåkning på Vretaslingan.


söndag 31 januari 2016
Stadsvandring med friluftsgänget.


onsdag 17 februari 2016
Mat för liv och lust. Föreläsning av dietist Gunilla Lindeberg.


mars/april 2016
Vårladdning. Ett halvdags-konvent med träning, workshops med mera. Exakt datum kommer.


2 april 2016
Spin of Hope. Ett spinevent där dina ben kan rädda barn.


1 oktober 2016
Träningsresa till Portugal med Friskis och Springtime.

 
Nytt på träningsfronten

Cirkelfys för löpare är passet för dig som vill komplettera löpträningen och utveckla tekniken.


Spurt är spinpasset där du får det bästa från distans- och intervallpassen. Giro 4 är också ett nytt spinpass som bör testas av alla cykelnördar.

 
Tre frågor

Emma är ny på jobbet men inte på Friskis.


Alla 240 funktionärer i Friskis Linköping är den stora, starka och fina motorn i verksamheten. De kör pass, instruerar i gymmet, tar emot i receptionen och mycket annat. Men det finns också ett litet gäng anställda för att utveckla verksamheten, administrera, kommunicera, jobba dagtid i receptionen och hålla ordning på lokalerna med mera. Ny i det anställda gänget på tio personer är Emma Karlsson.

Vem är du?

Jag är ny träningsansvarig på halvtid här på Friskis Linköping. När jag inte jobbar på Friskis studerar jag andra året på programmet för Grafisk Design och Kommunikation vid LiU. Jag har varit  jympaledare på Friskis sedan 2013 och det ideella uppdraget har jag kvar. Kom gärna och säg hej och häng med på mitt pass på söndagar kl. 17 i Tannefors.

Vad gör du på Friskis?

Jag är som sagt anställd som träningsansvarig för all gruppträning utom spin och gruppträningen i gymmet. Det innebär att jag bland annat arbetar med schemat, utveckling av vår träning och har kontakt med funktionärer. Jobbet är ju helt nytt för mig men det känns både kul och utvecklande.

Vad är det för nyheter på gång?

Under våren erbjuds en hel del olika Limited Edition pass som är variationer och kombinationer av redan befintliga pass. Limited Edition innebär också att passet är på tillfälligt besök under en viss period. Här på Friskis Linköping kommer vi under våren erbjuda Limited Edition-passen Jympa Replay 78-98, Cirkelfys för löpare och spinningpassen Giro 4 och Spurt. 

Nyheter

 

Träningsresa till Portugal
Den 1 oktober drar vi iväg på en härlig träningsresa till Algarvekusten. Vi blir ett gäng som åker från Linköping ihop med två av våra ledare. Veckan bjuder på hur mycket träning som helst men också strand och bad om du vill.

Läs mer

 

Spin of Hope
Den 2 april är en av årets viktigaste dagar. Då går Spin of Hope av stapeln och det är ett svettigt och kul spinevent som drar in mycket sköna pengar till Barncancerfonden.

Läs mer

 

Nytt schema och ny folder
Välkommen in och hämta vårens fullmatade schema i tryckt form. Eller kolla schemat på hemsidan och i appen så ser du alla uppdateringar. I den alldeles färska foldern står också det du behöver veta om pass, priser och andra fakta. Läs i foldern, kolla hemsidan eller prata med oss om du undrar något.

Läs mer

 

WiFi i Tannefors
Nu kan du surfa fritt i väntytorna och i gymmet i Tannefors. Lösenord finns i receptionen. Det kommer i Kanonhuset också men det var lite trixigare att fixa där. Men snart kommer du kunna surfa fritt i båda våra lokaler!

 

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Can Aktulga, Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!