VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

11

november 2016


Apostolos känner sig hemma på Friskis.

Friskis&Svettis – eller någon motsvarighet – finns inte i Grekland. Men efter tre år i Sverige känner sig Apostolos Sioutas hemma på Friskis. Och han gillar verkligen hela konceptet med alldeles vanliga människor som inspirerar och motiverar. 

På gång

måndag 14 november 2016
Workshop Jympa.

lördag 19 november 2016
Workshop Skivstång.
 
lördag 19 november 2016
Vandring i Valla – Vallastaden med Friskis Friluft.

söndag 20 november 2016
Workshop Yoga. Fullbokad.

måndag 21 november 2016
Träffa valberedningen och prata styrelseuppdrag 18-19 i Tannefors.

onsdag 30 november 2016
Vin och grundsmaker. Provning för medlemmar.

från torsdag 1 december 2016
Nya priser. Frysning av kort införs. Ingen medlemsavgift för 2016 vid köp av kort.

15 december 2016
Båda anläggningarna stängda på kvällen då det ska vara julkalas för alla funktionärer.
 

 
Nytt på träningsfronten

Varje vecka erbjuds olika pass med tränare i gymmet. Just nu har vi nio olika typer av pass varje vecka. Något som passar dig?


Testa vår nyhet Fys soft! Ett instruktivt och funktionellt pass som passar många. Häng på tisdagar kl. 16.30 i Kanonhuset.

 
Tre frågor

Spännade och viktigt uppdrag!


Styrelsen är superviktig för Friskis! Friskis är en ideell idrottsförening och ytterst ansvariga för den är styrelsen. Deras uppdrag är att tillgodose medlemmarnas intressen och önskemål på allra bästa sätt. På årsmötet som hålls i  mars/april väljer medlemmarna den styrelse man vill ha. Valberedningen jobbar stenhårt med att ta fram förslag på intresserade och kompetenta personer som brinner för att vara med och påverka Friskis framtid. Vi ställer några frågor till Monica Helmfrid, som är sammankallande i valberedningen, om hur arbetet går till.

Vad gör styrelsen i Friskis?

De jobbar för att tillgodose medlemmarnas intressen och önskemål på bästa sätt. Styrelsen ska fokusera framåt, med stort fokus på strategiskt arbete som nya lokaler och hur ser vår verksamhet ut om tre till fem år. Fokus är också på ekonomi så att föreningen använder medlemmarnas pengar på bästa sätt.

Varför ska man engagera sig i styrelsearbetet?

Vill du vara med och påverka så att vi får den bästa föreningen på lång sikt, utifrån medlemmarnas önskemål, så har du chansen genom att vara med i styrelsen.

Vilken kravprofil är det för att vara med  i styrelsen?

Viktigast är att du står bakom Friskis&Svettis värderingar och idé ” att erbjuda lustfylld och tillgänglig träning av hög kvalitet för alla.” Du måste ha vilja att engagera dig, vara drivande och kunna avsätta tid för föreningen. Du måste också vara medlem i föreningen.
Låter det intressant? Ta då gärna kontakt med någon av oss i valberedningen och kom på vår infoträff den 21 november. Vi finns i vår anläggning i Tannefors kl 18-19.
 

Nyheter

 

Häng med på instagram och facebook!
Följ Friskis Linköping på instagram och facebook så får du koll på vad som är på gång och se bilder på vad som har hänt. Leta upp oss på: friskislinkoping och ladda upp dina bilder med #friskislinköping så får vi ett skönt flöde.

Läs mer

 

Medlemsrabatt på Team Sportia!
Du som är medlem i Friskis Linköping har 25 % rabatt på ett köp på Team Sortia i Tornby. Gäller på ordinarie pris på träningskläder och skor. Välkommen att hämta din rabattkupong på Friskis.

Läs mer

 

Nya priser 1 december
Vi ser över priserna på träningskorten varje år och den 1 december är det dags för en justering. Här kan du se nya priserna. Om du köper kort efter den 1 december så behöver du inte betala medlemsskap för 2016.

Läs mer

 

Fritt WiFi i våra lokaler
Du kan surfa fritt i väntytorna och i gymmet i båda våra lokaler. Lösenord finns i receptionen.

 

 

Frysa kort
Det har kommit önskemål om att kunna frysa sitt träningskort så nu börjar vi med det! Från den 1 december så införs den möjligheten på årskorten. Du kan läsa mer om hur det funkar här.


Läs mer

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!