VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

08

augusti 2015


Träningsglädje med rugby och Friskis

Anna-Lena Swartz besitter massor av skön energi som hon gärna delar med sig av. Hon är alldeles färsk instruktör på gymmet i Friskis – ett sammanhang som hon gillar skarpt. Detta förenas med rugbyspel på landslagsnivå och hon tycker det finns gemensamma nämnare. Läs mer om det och när du kan testa på rugby med Anna-Lena.

 

På gång

måndag 10 augusti 2015
Jympa med Emma i Trädgårdsföreningen.


onsdag 12 augusti 2015
Happy mind, happy feet – ösigt jympapass med Lisa och Klara och ett Crosspass i Trädgårdsföreningen.


måndag 17 augusti 2015
Höstschemat börjar.


onsdag 26 augusti 2015
Testa rugby med Anna-Lena.


söndag 20 september 2015
Friskis Open – golftävling och prova-på för medlemmar. Mer info kommer!

 
Nytt på träningsfronten

Snart ännu mer öppet på gymmet. På söndagar öppnar Tannefors kl. 10 och Kanonhuset kl. 12. Start 23 augusti.


IntervallFlex finns nu även som 70-minuterspass. Ett pass med häftig träning av kondition, styrka och rörlighet.

 
Tre frågor

Pia – en härlig musiknörd.


Nu är det snärjiga tider för alla som leder pass på Friskis. Inför varje säsong skapas ett nytt pass där ledaren väljer musik och rörelser. Alla pass är alltså olika och präglade av ledaren. Först väljer man musik med olika tempon och karaktär och som man sedan sätter rörelser till.  En som varit med länge och har ett grymt musikintresse – vi kan till och med kalla det nördigt – är Pia Lindgren som nu leder Station.

Hur väljer du musik till passet?

Väldigt noga! Jag lyssnar mycket på ny musik och letar musik till passet året runt. Det ska vara både kvinnliga och manliga röster, jag varvar glada och uppåt låtar med lägre och tyngre, det ska också vara något svenskt med, allra helst till rörligheten så man hinner lyssna till texten. Sedan byter jag också låtar under terminen. En sommarhit kan till exempel få hänga med ett tag men inte hela hösten.

Berätta mer om dina musiktävlingar!

Jag älskar musiktävlingar och har med det i slutet på passet en gång i månaden. Oftast kör jag olika teman som kan vara eld vid Valborg, höstregn, artister som spelar i Linköping 2015 eller något annat. Man får svara efter handuppräckning och till sist koras vinnaren och får pris!

Hur mycket musik med jultema finns det?

Det finns massor! Lars Paulsson och jag har kört pass på julafton med musik som har jultema i 15 år. Från början var det bara några låtar som hade jultema men nu har alla låtar i passet  det. Vi bara lägger till låtar så passet blir längre och längre. Några favoriter från senaste året har Killers och Mando Diao gjort.

Nyheter

 

Träna när det passar dig
Nu drar vi igång med fler pass tidiga mornar och vid lunchtid så du får fler möjligheter att träna flexibelt. Båda anläggningarna öppnar också tidigare på söndagarna så du kan träna på gymmet eller på pass då.

Läs mer

 

Träna med jobbet
Ta med personal, arbetskamrater eller kompisgänget till oss. Vi skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Träning står förstås på programmet men det kan kanske också vara en workshop eller föreläsning. Och självklart schysst fika eller mat.

Läs mer

 

Följ oss på Instgram och Facebook
Häng med oss på Facebook och Instagram så får du koll på vad som är på gång. Vi finns på friskislinkoping.Och använd gärna #friskislinköping så blir det ett härligt bildflöde från träningen.

Läs mer

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Can Aktulga, Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!