VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

11

november 2015


Nygårdsanna på riktigt.

Anna Bengtsson gillar att bli trött på riktigt när hon tränar. Och det ska vara kvalitet på riktigt när hon designar kläder. Jobbet som kläddesigner är rätt mycket ensamjobb men på Friskis gillar hon gruppkänslan och gemenskapen. Och nu vill hon ge en present till Friskis medlemmar.
 

På gång

tisdag 10 november 2015
Föreläsning av Louise Ridderström – God mat för kroppen, själen, jorden.


fredag 13 november 2015
Medlemsmingel och DJ i gymmet.


onsdag 2 december 2015
Äldre, smart och vältränad. Föreläsning och träning med Britta Wåhlin-Larsson.


måndag 21 december 2015
Helgschemat drar igång.

 
Nytt på träningsfronten

Vill du lära dig ryck och stöt? IMT tema tyngdlyftning med Tim som är tränare i gymmet. Boka in dig bums.


Core på grundnivå. Nu kör vi extrapass på tisdagar kl. 17.15. Perfekta för golfare och alla andra som vill träna bra.

 
Tre frågor

En dröm om att stå på händer.


Stig Hagstad har en dröm . Och det är att kunna stå på händer. Efter att ha ägnat sin motionstid åt fotboll, simning, löpning och cykling så har han nu vidgat sina träningsvyer. Han har tränat på Friskis i sex, sju år. Mest spinning och yoga. Men senaste tiden har han varierat sig och provat Cirkelfys, Power Hour och Box. Och det är i gymmet han tränar på handstående.

Vad har du för mål med din träning?

Mitt mål med träningen är att förena yogans mjukhet och smidighet och spinningens kondition med mera styrka, lite likt en katt kan man kanske säga. Därför har jag testat en del andra pass än yoga och spinning denna säsong. Jag vill kunna stå på händer men jag vill också kunna ta mig upp från sittande på golvet utan att ta i med händerna. Jag har sprungit Göteborgsvarvet i 15 år och vore glad om styrketräning kunde göra mig till en bättre löpare. När jag har lärt mig stå på händer kanske jag kan lära mig att gå på händer eller göra en volt :-).

Varför valde du Friskis?

Det känns som alla är välkomna, oavsett träningsbakgrund och ålder. Jag imponerades av alla trevliga människor som finns här, samt de duktiga och engagerade ledare jag mötte. Sedan är kostnaden så förbluffande låg för allt man erhåller.

Vad tränar du på Friskis nu?

Jag fick en individuell instruktion av Anna-Lena som är gymtränare, och hade nog tänkt att jag skulle träna på gymmet men så har det inte blivit. Jag fick tips av henne att testa Cirkelfys, och sedan jag började med det är jag hänförd! Det är ett väldigt bra upplägg på passen med mycket variation beroende på ledare. Det är himla kul att träna i grupp. Det ger mycket energi även om man är helt utmattad stundvis.

Nyheter

 

Träna med jobbet
Ta med personal, arbetskamrater eller kompisgänget till oss. Vi skräddarsyr upplägget efter era önskemål. Träning står förstås på programmet men det kan kanske också vara en workshop eller föreläsning. Och självklart schysst fika eller mat.

Läs mer

 

Följ oss på Instgram och Facebook
Häng med oss på Facebook och Instagram så får du koll på vad som är på gång. Vi finns på friskislinkoping.Och använd gärna #friskislinköping så blir det ett härligt bildflöde från träningen.

Läs mer

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Can Aktulga, Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!