VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

05

maj 2017


Design för träning!

Teater, rå känsla, fruktiga färger – alla Friskis anläggningar har sin karaktär. Arkitekt Eva-Carin Jagefeldt har ritat och gjort designprogram för inredningen till alla våra anläggningar. Senaste året har det varit fullt fokus på Friskis City och där blir det teaterfeeeling när du tränar. Läs mer om Eva-Carins tankar om funktion, färg, form och känsla.

På gång

måndag 8 maj 2017
Träningsbingot startar.

måndag 29 maj 2017
Vårsolen smälter schemat. Det är samma grundschema men en del pass försvinner.

måndag 29 maj 2017
Friskis Linköping byter medlemssystem.

torsdag 1 juni 2017
Blodomloppet. Friskis står för uppvärmningen.

måndag 12 juni 2017
Sommarens första Friskispass i Trädgårdsföreningen.

onsdag 14 juni 2017
Båda anläggningarna stänger kl. 17 eftersom det ska vara ett välförtjänt vårkalas för alla funktionärer.

måndag 19 juni 2017
Sommarschemat startar. Nya passtider och ändrade öppettider.

 
Nytt på träningsfronten

Träningsbingo pågår! Det kan ge en skön utmaning, en möjlighet för att hitta nya träningsfavoriter och så kan du vinna fina priser! Första pris är en cykel.


Häng med på Utefys! Kul, jobbig och bra träning vid Tannefors-lokalen på tisdagar kl. 18.

 

Tre frågor

Ett vassare medlemssystem.


Friskis Linköping kommer att byta medlemssystem. Det är alltså det system där alla medlemsuppgifter finns, pass bokas, kortköp och incheckning registreras och allt annat som hör kortsystem och inpasseringar till. Susanne Karlsson är administratör på Friskis och huvudansvarig för att få övergången att funka så bra som möjligt. Det är ett mäktigt jobb med runt 12 000 medlemmar, schema, ekonomissytem och mycket annat som ska föras över och skapas i ett för oss helt nytt system! Men vi gör förstås detta för att det ska bli så mycket bättre för dig som är medlem.
 

 

Varför ska Friskis byta medlemssystem?

Vi har vuxit ur vårt nuvarande system och ska byta till ett system med fler och bättre funktioner. För dig som är medlem innebär det till exempel att det blir lättare att köpa kort via webben, att ditt kort registreras direkt vid köp och att inget ifyllande av papper behövs, bättre sökfunktioner med mera.  För oss som jobbar med systemet så blir det också mycket bättre genom att det blir mer komplett med fler funktioner för ekonomi och att vi inte behöver registrera korten i efterhand. 

När ska bytet ske?

Den 28 maj klipper vi det gamla systemet och från den 29 maj är det det nya som gäller. Du kommer troligen att kunna hämta ditt nya kort från och med 30 maj men vi återkommer med mer info om exakt datum. Vi behöver lite tid för att få  allt att funka så du kommer inte att kunna boka pass under några dagar i övergången. Då går det heller inte att se schemat på hemsidan eller i appen.
 

Varför måste man byta ut själva kortet?

Medlemskorten kommer bytas ut till chipkort vilket ger en snabbare inpassering och kan användas vid inpasseringsgrindar som vi kommer införa framöver. Alla kommer också att fotas vid byte till det nya kortet. Bilden finns bara i vår dator och visas in mot receptionen vid incheckning. Det är för att undvika att korten missbrukas genom att man lånar ut dem.


Nyheter

 

Förslag till Friskis City
Efter sommaren öppnar vår tredje anläggning – Friskis City!  Inför det har vi fått massor av bra förslag från er medlemmar. Här kan du se svar och kommentarer på en del av dom.

Läs mer


 

Medlemsrabatt på Team Sportia!
Du som är medlem i Friskis Linköping har 25 % rabatt på ett köp på Team Sportia i Tornby. Gäller på ordinarie pris på träningskläder och skor till och med 31 maj 2017. Välkommen att hämta din rabattkupong på Friskis.


 

Fritt WiFi i våra lokaler
Du kan surfa fritt i väntytorna och i gymmen i båda våra lokaler. Lösenord finns i receptionen.

 

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Louise Abrahamsson, Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!