VÅR WEBSCHEMA/BOKATRÄNABLI MEDLEM
Friskis & Svettis Linköping

06

juni 2016


Välkommen ut!

Det är något alldeles speciellt att träna med himlen som tak. Friskis har i många år bjudit på träning i Trädgårdsföreningen. Och i år är det dags igen.

På gång

söndag 12 juni 2016
Offroad kl. 18.30 vid Tannefors.

måndag 13 juni 2016
Premiär för träningen i Trädgårdsföreningen.


tisdag 14 juni 2016
Jympaerobics kl. 17 i Kanonhuset.

måndag 22 augusti 2016
Höstterminen startar med fullt tryck i schemat.

söndag 18 september 2016
Workshop med Angelica Brage som är världsmästare i styrkelyft. Mer info kommer.

september 2016
Friskis Open i golf. Datum och mer info kommer.

 
Nytt på träningsfronten

Offroad är ett nytt utepass. Annorlunda, äventyrligt, roligt och du måste vara beredd att skita ner dig.


I sommar har vi ännu mer öppet än tidigare år i båda våra hus. Välkommen in och träna på gym eller pass.

 
Tre frågor

Äntligen Juniorpass!


Vi vill ju verkligen att Friskis ska vara för alla. Och för alla åldrar. Men på juniorsidan har vi inte levt upp till det de senaste åren. Det finns familjejympa för de allra yngsta och från 10 år går det fint att träna på alla pass utan redskap. Men det har saknats pass för barn som är 6–9 år. Nu blir det ändring på det. Efter sommaren drar det igång med två juniorpass i veckan som Julia Alm och Ankie Bricer kommer leda. De är verkligen supervälkomna som ledare och vi fick en pratstund med Ankie.

Hur kommer det sig att du ska börja leda juniorpass?

Det känns som den absolut viktigaste träningen! Att Friskis kan erbjuda bra och kul träning och rörelse för den här åldersgruppen är verkligen viktigt. Min son gick på familjejympan men sen fanns det inget att följa upp med så då ville jag hjälpa till med det. Och det är så himla kul! Jag har bara testat att leda pass än så länge men att få se deras glädje och att få röra sig till musik är så häftigt. Jag jobbar på förskola men jag tröttnar aldrig på barn och att leda pass är ju en annan grej än jobbet.

Hur var  ledarutbildningen?

Den var så grymt bra och kul! Jag skulle vilja gå såna här kurser varje år. Första steget av kursen är på fyra dagar och då är alla olika blivande ledare och tränare med. Andra steget är det bara för de som ska bli barn- och juniorledare. Båda kurserna var lika bra fast på lite olika sätt.

Berätta om hur juniorpassen är.

De bygger på rörelseglädje och bra musik som lockar till rörelse. Passen är helt föräldrafria men schemat ligger så föräldrarna kan träna på andra pass eller gym samtidigt. Vi ledare och värdar är de enda vuxna på passet. Själva upplägget kan se lite olika ut men jag kommer köra ett pass där det först är samling och uppvärmning, därefter jobbar man i stationer. Vi toppar med riktigt kul ös och sen är det nedvarvning.  Ibland kan det vara någon lek också. Både Julia och jag ser verkligen fram emot att dra igång efter sommaren.

Nyheter

 

Sommarbonus
Vi gillar att bjuda och överraska. Nu kan du som har träningskort som är giltigt till och med 31 augusti träna på andra Friskis-föreningar. Hela sommaren. Och du som har bonusmärke från en annan Friskis-förening är välkommen att träna gratis här.

Läs mer

 

Träningsresa till Portugal
Den 1 oktober drar vi iväg på en härlig träningsresa till Algarvekusten. Vi blir ett gäng som åker från Linköping ihop med två av våra ledare. Veckan bjuder på hur mycket träning som helst men också strand och bad om du vill.

Läs mer

 

Fritt WiFi i våra lokaler
Nu kan du surfa fritt i väntytorna och i gymmet i båda våra lokaler. Lösenord finns i receptionen.

 

Träna effektivt, roligt och precis hur du vill.

Friskis&Svettis Linköping

Telefon Tannefors:
013-12 30 92

Telefon Kanonhuset:
013-12 91 90

E-post:
gunilla@linkoping.friskissvettis.se

Hemsida:
friskissvettis.se/linkoping

Redaktion

Mikaela Gidlund, Emma Karlsson, Gunilla Lindeberg,
Toomas Piirimets, Lotta Utterström, Desiré Östergren

Avregistrering

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här!